Το Wizz Net Station είναι ένας σύγχρονος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος, έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πιο απαιτητικού Gamer και Streamer. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2007 και έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να παρέχει άμεσα και εμπεριστατωμένα στο κατάστημα μας τις καλύτερες συνθήκες για Gaming Experience, ακολουθώντας πάντα ότι επιτάσσει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για να καταφέρουμε να μεταδώσουμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας με το gaming community έχουμε επιλέξει να το κάνουμε με τους καλύτερους όρους. Έτσι, εν μέσω οικονομικής κρίσης, το Wizz Net Station δεν σταμάτησε ποτέ να ανανεώνεται και να ανανεώνει τις παροχές του είτε σε εξοπλισμό είτε σε υπηρεσίες, θέλοντας να τιμήσει τον αμιγώς gaming χαρακτήρα του, κάτι που το καθιστά μοναδικό στην περιοχή του Αιγάλεω και των δυτικών προαστίων γενικότερα. Γεγονός που αποδεικνύεται στα 50 και πλέον PC τόσο από την μισθωμένη γραμμή Internet των 100kbps download με μόλις 1 Ping, όσο και από τον εξοπλισμό μας σε οθόνες Curved, περιφερικά Razer και Logitech και καρέκλες AKRacing.

Φυσικά για να επιτύχουμε τους υψηλούς μας στόχους έχουμε την μόνιμη και άκρως αξιόπιστη υποστήριξη της Battlenet, της πλέον καταρτισμένης εταιρίας στο χώρο των υπηρεσιών διαδικτύου. Η συνεργασία μας με την εταιρία και το μοναδικό της στήσιμο Powered by Battlenet που μας παρέχει, εγγυάται συνεχή 24ωρη τεχνική υποστήριξη που έρχεται να δώσει λύση σε κάθε πιθανή δυσκολία που μπορεί να προκύψει.
Website: Wizz Net Station


Η DombaiShop είναι μια εταιρεία που εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πάρετε την επαγγελματική σας εμφάνιση στο επόμενο επίπεδο.
Παρέχουν το καλύτερο προϊόν στις καλύτερες τιμές για εσάς!
Facebook: Dombai Europe
Website: DombaiShopWebsite: PhotoPlexΤο group της Ελληνικής κοινότητας EA SPORTS FIFA by FIFA HELLAS!!!
Εδώ τα λέτε εσείς !!!

Facebook: Fifa Hellas
Website: Fifa Hellas